SLAMSUGNING NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Hos BV-Kloak og Entreprenør er vi eksperter i slamsugning, og vi rykker ud med meget kort varsel, når der opstår problemer med dine afløb og din kloak. Vi har hjemme i Nordjylland, hvorfra vi udfører opgaver fra Hjørring til Frederikshavn.

Det er vigtigt for os, at når vi har udført slamsugning for en kunde, at kunden så er fuldt ud tilfreds. Udfører vi slamsugning for dig, kan du altså være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordenligt og grundigt.

Når der er problemer med din kloak, er det vigtigt, at man starter med en undersøgelse af problemet. Kontakter du os med dit problem, kommer vi ud og tager et kig på dit problem, så vi i samarbejde kan finde den bedste løsning til prisen for dig.

Mange forskellige maskiner til slamsugning

Vi er i tæt samarbejde med Vogn Maskinstation ApS, hvilket betyder, at vi har adgang til en lang række forskellige maskiner, og dermed kan løse langt de fleste opgaver. Eksempelvis kan vi udføre slamsugning af alt fra gadebrønde til almindelige kloakker. Udover slamsugning tilbyder vi også både højtryksspuling og kloakspuling.

Kontakt os gerne
Står du og har brug for slamsugning, eller har du brug for kvalificeret rådgivning? Så tag endelig kontakt til os.

Du kan finde vores kontaktinformation ved at klikke her.