Profil

Vogn maskinstation ApS besidder mange års erfaring indenfor landbrug og kan hjælpe med at tage hånd om en lang række forskellige typer af arbejdsopgaver.

Vi kan blandt andet hjælpe til med:

Husdyrsgødning
Jordarbejde
Grovfoder
Høst og halm

Mange års erfaring og fokus på kvalitet
Vi har i de sidste mange år hjulpet en lang række virksomheder indenfor landbrug med en række forskelligartede arbejdsområder. Fælles for alle opgaver (både store som små) er, at vi er omhyggelige i vores arbejde og lægger stor vægt på at lave et gedigent og veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi er derfor det rette valg for dig, som ønsker hjælp fra en kvalitetsbevidst og serviceminded virksomhed, der sikrer dig et godt resultat.

Professionelt udstyr
Vogn Maskinstation ApS er udstyret med nyt og moderne udstyr, som er med til at sikrer dig som kunde et godt resultat i forbindelse med mange forskellige typer af arbejdsopgaver. Dette gælder uanset, om du ønsker hjælp til spredning af gylle, jordarbejde, grovfoder eller høst.

Kontakt os og få mere at vide
Såfremt du ønsker hjælp til landbrugsarbejdet fra et erfarent og serviceminded firma, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 20 14 05 79 el. 22 14 55 79.