FÅ ETABLERET ET NEDSIVNINGSANLÆG AF ERFARNE MEDARBEJDERE

Vi hos BV-Kloak og Entreprenør vil gerne hjælpe dig med at få etableret et velfungerende nedsivningsanlæg, så din bygning lever op til spildevandsbekendtgørelsens krav. Vi har stor erfaring med nedsivningsanlæg, som vi har lavet for kunder i Nordjylland gennem mange år. Vi løser opgaver i hele Nordjylland – fra Frederikshavn til Hjørring.

Hvor er det nødvendigt at have et nedsivningsanlæg?
Et nedsivningsanlæg er en løsning til spildevandshåndtering i områder, hvor hustanden ikke er tilsluttet en offentlig kloak. Det gør sig ofte gældende i områder, hvor der ikke er mange boliger som på landet, i mindre byer eller i visse sommerhusområder.

For at du kan leve op til de lovpligtige krav, er det nødvendigt med professionel hjælp, og vi er eksperter på området. Med os ved roret kan du hurtigt og nemt få etableret et nedsivningsanlæg, så du overholder de lovpligtige krav.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er ved at bygge nyt eller lave en tilbygning, og du har brug for et nedsivningsanlæg, så tag kontakt til os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, som du vil blive glad for.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 23 25 98 28 eller via kontaktsiden.