SLIP AF MED DÅRLIG LUGT MED EN KLOAKSPULING

Er det begyndt at lugte fra din kloak, kan det være, at det er tid til en kloakspuling. Det vil vi i BV-Kloak og Entreprenør gerne hjælpe dig med. Vi udfører kloakspuling fra Hjørring til Frederikshavn eller sagt med andre ord, vi løser opgaver i hele Nordjylland.

Der kan være mange gode grunde til at få foretaget en kloakspuling. Som nævnt er dårlig lugt fra kloak og afløb et af de mest normale tegn, mens andre kan være stoppede afløb, brønde eller toiletter. Uanset hvilke af ovenstående gener du oplever, kan man ikke komme uden om, at det er en uholdbar situation, som skal løses hurtigst muligt.

Derfor skal du ikke vente med at kontakte os, for jo længere tid problemet står på, jo værre bliver det og derfor også mere omfattende at få ordnet.

Kloakspuling før problemet opstår

Mange tror fejlagtigt, at en kloakspuling først er nødvendig, når generne er opstået, men det er langt fra sandheden. Det kan nemlig være en rigtig god ide at foretage en kloakspuling med jævne mellemrum, for at komme problemerne i forkøbet.

Ud over kloakspuling står vi også klar til at hjælpe med højtrykspuling af eksempelvis facaden på dit hjem. Vi fjerner snavs, alger, svamp og skimmel, som har sat sig på træmøbler og andre udsatte materialer, der benyttes udendørs.

Stil os gerne dine spørgsmål
Vi tager os gerne en god snak med dig om din situation, og sammen når vi frem til den bedste løsning for dig. Du skal blot ringe til os på 23 25 98 28.
Vi glæder os til at høre fra dig.