AUTORISERET KLOAKMESTER MED STOR ERFARING

Hos BV-Kloak og entreprenør har vi tilknyttet en autoriseret kloakmester, der gør os i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri. Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi også sagtens udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Kloakinstallationer kan medføre store komplikationer, hvis ikke de bliver lavet ordentligt, og derfor er det lovpligtigt, at det skal være en autoriseret kloakmester, der står for det.

Kloakmester der værdsætter grundighed
Der kan opstå mange forskellige problemer i forbindelse med din kloak, men inden man begynder med at forsøge at udbedre eventuelle skader, er det vigtigt at vide, hvad udfordringen præcist består af.

Her kan vi hjælpe med en tv-inspektion, som kan bidrage til at stille en diagnose på din kloak. Dette betyder, at det bliver meget lettere og billigere at løse opgaven samlet set.

Udover tv-inspektion tilbyder vores kloakmester løsninger som:

Slamsugning.
Højtryksspuling.
Kloakservice.
Kloakspuling.

Både private og erhvervskunder
Ingen opgaver er hverken for små eller for store for vores kloakmester. Det vil sige, at lige meget om du har problemer med stoppede håndvaske og toiletter i hjemmet, eller om der er opstået komplikationer på dit gylleanlæg eller din minkfarm, så kan vi hjælpe dig. Vi løser normalt vores arbejde i hele Nordjylland fra Frederikshavn til Hjørring.

Vores kloakmester står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du skal blot ringe på telefon 23 25 98 28.