DIN LOKALE ENTREPRENØR

Hos Vogn Maskinstation er vi eksperter i større byggeprojekter, og derfor skal du vælge os som entreprenør til din opgave. Vi har 20 års erfaring med opgaver af forskellig karakter, så vi er sikre på, at vi også kan give dig dit ønskede resultat. Vi arbejder som entreprenør i hele Nordjylland fra Frederikshavn i øst til Hjørring i vest.

Uanset hvilken type opgave tager vi gerne styringen som din entreprenør. Som entreprenør hjælper vi dig med at stå for koordineringen af de involverede fagfolk. På den måde bliver processen mere simpel for dig, da du kun skal have kontakt med os.

Vi sørger selvfølgelig for at opdatere dig i løbet af hele processen.

Vi har faste samarbejdsaftaler med dygtige og erfarne tømrere, murere og andre relevante fagfolk, hvilket betyder, at din opgave altid er i de bedste hænder med os som din entreprenør.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores forskellige ydelser:

> Nybyggeri
> Renovering
> Jordarbejde
> Udgravninger
> Vejarbejde

Vi er din entreprenør til alle opgaver

Vi har gennem årene været tilknyttet som entreprenør på utallige opgaver, og har derigennem opnået stor ekspertise indenfor mange forskellige opgaver. Derfor kan vi som entreprenør sikre dig kvalitetsløsninger, uanset om du har brug for hjælp til eksempelvis at bygge et nyt hus, vejarbejde eller udgravninger.

Kontakt os til en snak om din opgave
Vi glæder os altid til nye opgaver, og derfor skal du endelig ikke tøve med at ringe til os, hvis du kunne tænke dig at høre lidt om dine muligheder, og/eller hvilke maskiner vi har til rådighed.

Du skal blot ringe til os på telefon 23 25 98 28, så tager vi en god snak om dit projekt.